Pazar günü İstanbul'a gelen Garry Rodrigues dün sağlık kontrolünden geçirildi. Özel idman programı verilen Rodrigues, Konya'da cezalı Bruma ve Yasin yüzünden sıkıntı yaşayan Riekerink'in can simidi olacak.

11'de sahaya çıkacak Rodrigues, sol kanatta görev yapacak. Transferi Galatasaray'dan önce açıklayan PAOK'un kulüp televizyonuna konuşan Rodrigues "Kararım uzun süre kalmaktı çünkü kendimi çok mutlu hissediyordum. Ancak geçen hafta Galatasaray gibi rüya bir kulüpten teklif gelince böyle bir fırsatı kullanmak istedim. Böyle bir şans çok fazla gelmez" dedi.

Ahmet Çalık yolda golcü Poldi'ye bağlı

Dokuz oyuncu ile yollarını ayıran G.Saray'ın ilk takviyesi Garry Rodrigues oldu. Şimdi sırada savunma var. 10 gündür Gençlerbirliği ile pazarlık yapan G.Saray'ın Ahmet Çalık transferini bu hafta olumlu yönde sonuçlandırması bekleniyor. Ahmet ile yıllık 1 milyon Euro'ya anlaşan G.Saray, G.Birliği'ne ise 2.5 milyon Euro'nun yanı sıra Berk İsmail'i de önerdi. Galatasaray'da forvet hamlesi ise Lukas Podolski'ye bağlı. Podolski, Beijing Guoan'a "Evet" derse sarı-kırmızılılar 7 milyon Euro seviyesinde anlaşmaya hazır. Bu paranın yarısı da yeni forvet transferine ayrılacak.