Galatasaray’ın, İngiliz ve İtalyan medyasının gündeminden düşmeyen Roberto Mancini’yi bırakmaya niyeti yok.

İngiliz basınının son olarak ortaya attığı Tottenham-Mancini flörtü iddiası panik yarattı, ancak sarı-kırmızılı yönetim, İtalyan hocayı takımın başında tutmaya kararlı. Fatih Terim’den sonra göreve getirilen ve sözleşmesinde, “İtalya Milli Takı-mı‘ndan teklif gelirse gidebilir” maddesi bulunduğu iddiası yalanlanan Mancini konusunda sarı-kırmızılılar herhangi bir endişe taşımıyor.

Başkan Ünal Aysal, Mancini’nin sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılarak Tottenham’la anlaşacağı iddiasına sert yanıt verdi. Aysal, “Bunlar tamamen dedikodu. Chelsea maçı öncesi takımın cesaretini kırmak için uydurulan bir senaryo” dedi.

Diğer taraftan Roberto Mancini’yle yapılan ve 31 Mayıs 2016’ya kadar geçerli olan sözleşmede tazminat maddesi bulunmadığı ancak tek taraflı fesih halinde tarafların mukavele süresinin maddi karşılığını ödemek zorunda olduğu kaydedildi.

En zenginler arasında
İngiliz basınının ortaya attığı Roberto Mancini’nin, Tottenham’la anlaşacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İtalyan teknik adamın, Premier Lig’e geri dönmek istediği ve Tottenham’ın başına geçmeye sıcak baktığı savunuldu.

Premier Lig’in en zengin kulüpleri arasında yer alan ve bu sezon transferde büyük paralar harcayan Tottenham, beklenen sonuçları bir türlü elde edemeyince Portekizli menajer Andre Villas Boas’la yollarını ayırmıştı. Londra ekibini şu an eski bir oyuncusu olan Tim Sherwood çalıştırıyor.