KARİYERİNE Dinamo Kiev ile devam etmek istemeyen Younnes Belhanda için en ciddi teklif G.Saray’dan geldi... Faslı oyuncu ile yıllık 2 milyon 500 bin Euro’ya el sıkışan ve ayrıca bonuslarla bu rakamı daha da yükseltmeyi taahhüt eden sarı-kırmızılı kulüp 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etti. 
 
BU sezon Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice’te kiralık olarak forma giyen Younnes Belhanda 31 maçta forma giyip 3 gol attı ve 7 kez de asist yaparak yeniden eski günlerine dönmenin de sinyallerini verdi. Bu performansı sonrasında Faslı oyuncunun da talipleri artarken bir daha Ukrayna Ligi’nde oynamak istemediğini kulübüne iletince de Dinamo Kiev bonservisini 9 milyon Euro olarak belirledi.
 
SON TEKLİFİ YAPTI!
 
FAKAT gelinen noktada oyuncuyu tatmin edecek tek teklif G.Saray’dan gelirken Ukrayna temsilcisi ise dişli çıktı ve bir türlü bonservis bedelinde indirime gitmedi. G.Saraylı idareciler toplamda 6.5 milyon Euro’luk bir teklif ile Dinamo Kiev’in kapısını çalarken artık son karar için beklemeye koyuldu.
 
BELHANDA’NIN da kulübüne baskı yaptığı öğrenilirken ilk etapta 5 milyon Euro’dan başlayan görüşmelerde 6.5 milyon Euro’ya kadar yükselen G.Saray bir daha artış yapılmayacağını da Dinamo Kiev yönetimine iletti.
 
ABDENNOUR'DA PROBLEM!
 
SARI-kırmızılı kulübün stoper arayışlarında Aymen Abdennour hamlesinden sonuç alamadığı iddia edildi. Tunuslu oyuncu için ülkesinde Le Temps gazetesi G.Saray ile görüştüğünü açıklarken sarı-kırmızılı kulübün 6 milyon Euro’luk önerisinin Valencia tarafından geri çevrildiği açıklandı.
 
ACERBİ PAZARLIĞI
 
SPORTİF direktör Cenk Ergün stoper arayışlarında İtalya seferi de yaparken O jogo ilginç bir oyuncunun adını açıkladı... Sassouolo ile 1 yıl kontratı kalan Francesco Acerbi takımdan ayrılmak istediğini kulübüne iletti. 29 yaşındaki oyuncu için Inter ile birlikte G.Saray’ın da yarışa girdiği duyurulurken bonservis pazarlıklarının ise devam ettiği açıklandı. (Vatan)