Mustafa Cengiz’in GSTV’de yaptığı, ”Galatasaray’ın ayağa kalkması gerekiyor. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerekiyor. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın ipinde değil” açıklamalarının yankıları devam ediyor.

Cengiz yaptığı bu açıklamalar yüzünden çok büyük tepki görürken camianın çok önemli isimlerinin tepkileriyle karşılaştı. Galatasaray’da sözü dinlenen isimlerden birisi Cengiz’i arayarak, “Çocukların yaptığı işi beğenmiyorsan, patron sensin. Çık gereğini yap. Arkasından konuşma” diye çok sert bir tepki verdi. Cengiz’in verdiği cevap ise aynı sertlikte oldu: ''Sen korkma yüzlerine karşı da söyledim zaten. Kime hangi kelimeyi niçin kullandığımı biliyorum. Belhanda’dan beter olacaklar.''

Cengiz’in camianın etkin ismine söylediği bu sözler sonrasında akıllara Belhanda gibi bazı oyuncuların sözleşmelerinin sezon bitmeden feshedilebileceği geldi. Ancak daha mantıklı fikir sözleşme bekleyen oyuncuların yeni sözleşmeleri alamayacakları oldu.

(Fotomaç)