Galatasaray, 2013 yılında 10 milyon euro ödeyerek Bruma'yı henüz 19 yaşındayken transfer etmişti.

Fatih Terim o sezon Bruma'yı ısrarla kadrosunda görmek istediğini belirtip, sarı-kırmızılı kulübe bu harcamayı yaptırmıştı.

Portekizli futbolcu, Aslan'da gösterdiği performansın ardından 15 milyon euro'ya RB Leipzig'e satılmıştı.

Ancak bu geçiş ona yaramadı. Bundesliga'da aradığını bulamayan 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Balde geçtiğimiz gün "Leipzig'in gerçekten Bruma ile yollarını ayırma niyeti varsa, biz de önümüze bakacağız.

Bruma, Leipzig'in onu gönderme kararı almasından mutlu bile olabilir. Sezon bitince her şey belli olur" ifadelerini kullanmıştı.

Bruma'nın da eski hocası Fatih Terim ile yeniden doğmayı istediği belirtildi.

ONYEKURU'NUN YERİNE GELECEK

Sarı-kırmızılılar bu gelişmeleri yakından takip ederken Bruma ile temas kuruldu. Sezon bitince RB Leipzig'in son kararı beklenecek. Alman ekibi, Portekizli yıldızı gönderme kararı alırsa sarı-kırmızılılar devreye girecek. Genç oyuncuya hem Avrupa'dan hem de Türkiye'den birçok teklif var. Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan Bruma'nın önceliği ise Galatasaray'da.

Geçmişte Fatih Terim ile uyumlu şekilde çalışan 24 yaşındaki oyuncu da düşüşe geçen kariyerini yeniden Cimbom'a dönerek parlatmayı hedefliyor. Bunun için de sarı-kırmızılılardan gelecek bir teklife "Evet" demeye hazır. Aslan onu, kiralık Henry Onyekuru'nun yerine düşünüyor.

YACİNE BRAHİMİ İDDİASI

Portekiz basını, sezon sonu Porto ile sözleşmesi sona erecek Yacine Brahimi'yi Galatasaray'ın istediğini yazdı.

Haberde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da istediği oyuncunun Ada kulüplerinden Newcastle ile Crystal Palace'ın da radarına girdiği detayı paylaşıldı.

RYAN BABEL 2. PLANDA

Cimbom'un gündemindeki bir başka kanat oyuncusu Ryan Babel...

Eski Beşiktaşlı yıldızın adı sık sık Galatasaray ile birlikte anılıyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in 24 yaşındaki Bruma'yı 33 yaşındaki Hollandalı futbolcuya tercih edeceği konuşuluyor.

(Webaslan)