Elmas, tüzük kurallarına göre önümüzdeki seçimde aday olamayacak. Camiaya kırgın olduğu bilinen Burak Elmas'ın desteklediği aday da belli oldu.

FAVORİSİ DURSUN ÖZBEK

Mevcut başkan Burak Elmas, 23 Nisan'da yapılması planan başkanlık seçiminde aday olması durumunda Dursun Özbek'i destekleyecek. 2018 yılında Mustafa Cengiz'in listesine giren daha sonra istifa eden Burak Elmas'a Dursun Özbek'ten destek gelmişti ve yönetim kuruluna dahil olma sözü verilmişti. Elmas, bu konuda Özbek'e ahdi vefa borcunu ödemek istiyor.

MUHALİF OLMADI YANINDA OLDU

Burak Elmas'a üyeler ve geçmiş başkan adayları arasında muhalif sayısı bir hayli fazlaydı fakat Dursun Özbek, yönetimin yanında olduğunu 48 yaşındaki başkana her defasında iletmişti.

İBRA HAKKINDA NE DEDİ?

Elmas, "Şu anda söyleyecek bir şey yok. Genel kurul bir karar verdi. Galatasaray zor bir dönem geçiriyor. Önemli olan bu günleri iyi geçirmek. Önemli olan genel kurulun aldığı kararı uygulamak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Elmas,  "Seçim açıklamasını yaptık. Diğer konuları tartışmaya gerek bile yok. Umarım bundan sonra Galatasaray için hayırlı şeyler olur. Biz Galatasaraylıyız. Galatasaray için çalışmaya her Galatasaraylı gibi devam edeceğiz." sözlerini sarf etti.

(Fotospor)