Burak Elmas başkanlığındaki yönetim, Riva ve Florya projelerinin yeniden düzenlenmesi için olağanüstü bir Genel Kurul yapma kararı aldı.

Elmas, Riva ve Florya için yönetim olarak isteyecekleri yetkileri üyelere detaylarıyla anlatacak ve bu konuda son sözü Genel Kurul söyleyecek.

ÜNAL AYSAL YETKİ ALAMAMIŞTI

Bilimdiği gibi eski başkanlardan Ünal Aysal 2014 yılında Riva için istediği yetkilere onay çıkmayınca görevini bırakıp seçim kararı almıştı.

“RİVA, GALATASARAY İÇİN BÜYÜK BİR YATIRIM”

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Riva projesi için şunları dile getirmişti: “Riva için benim o zaman yanlış hatırlamıyorsam, zaten divan kuruluna öneri getirdiğim ve o zaman kabul görmeyen 4 öneriden bir tanesiydi. Hatta benim ayrılma sebeplerimden bir tanesi Riva olayı. Riva, Galatasaray için büyük bir yatırım. Büyük bir arazi, Selahattin başkanımızın Galatasaray’a hediyesi o. Öyle görelim. Bunu biz zaman içinde nadasa bırakmışız, değerlendirmemişiz. Tam değerlendirme zamanı geldiği süreçte orasının bir gayrimenkul ortaklığı formülü içine sokulup, başka gayrimenkullerimizi de onun içine sokup bunun satışları yerine, o şirket hisselerinin satışını, bir yerde borsa gibi, gerçekleştirerek Galatasaray’ı fonlama yapmaktı esas projemiz. Tabiri caizse ineği keseceğimize sütünden istifade edecektik ama etini tercih etti arkadaşlarımız zaman içinde ve maalesef Türk Lirası bazında bir anlaşma yapıldı. Türk Lirası’nın nasıl eridiğini gördük geçtiğimiz dönemde. Bugün herhalde yönetimimiz bunu en iyi şekilde bir düzenlemeye tabii tutacaktır.”

(Fotomaç)