Ali Koç'un ısrarla kulüpte sahip çıktığı Comolli'nin görevi teknik ekibe transfer edilecek futbolcuları önermek. Garry Rodrigues'i ve Vedat Muriqi'i rakibinin elinden alarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'nin gözü bu kez Galatasaray'ın genç futbolcularında. Damien Comolli, Sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve görüşmelere başlanmayan Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ü scout ekibine izlettiriyor. Ersun Yanal'a ayrıntılı bir rapor hazırlatacak olan Comolli, bu transfer ile rakiplerine transferde büyük çalım atmak istiyor.

TERİM DE ÖMER FARUK'U İSTEMİŞTİ

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin altyapıdan genç oyuncusu Ömer Faruk Beyaz'ı beğendiğini ve transfer için harekete geçilmesini istemişti. İddiaları duyan Ali Koç, genç oyuncu ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştı. Koç, Barcelona'dan Fati Ansu'yu örnek göstererek Ersun Yanal'ın Ömer Faruk'u önümüzdeki sezon A Takımda kullanmasını istiyor.

FENERBAHÇE YILDIZLARA MAAŞ ÖDEMEKTE ZORLANIYOR

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı: ''Maddi olarak hiçbir kulüp için 2019-2020 sezonu kolay değil. Her geçen sene daha da zorlaşıyor. Bu gemi nasıl yüzecek, maaşlar nasıl ödenecek diye düşünüyoruz.'' dedi. Koç, yıldız futbolcuların yüksek maaş skalasından da oldukça şikayetçi

(Fotospor)