Mehmet Demirkol, Arda Turan ve Fatih Terim arasındaki krizden üç büyüklerin şampiyonluk şanslarına kadar birçok konu ile ilgili de konuştu. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi Ekstra adlı programda konuşan Demirkol, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

"Fenerbahçe imkansız, Galatasaray..."

"Ligin en kaliteli değil ancak en dengeli kadro Galatasaray'da var. Beşiktaş'ın kadrosu çok zengin ama eksikleri var. Fenerbahçe'nin bir seri yakalaması gerekiyor deniyor. Fenerbahçe şampiyon olamaz. 28 hafta üst üste bu kadro kazanamaz. Olursa, dünya tarihinin en inanılmaz olayı olur. Bu oyun 28 maç kazanamaz. Hangi futbol kazanabilir zaten? Fenerbahçe'nin devre arasında minimum puan farklıyla girmesi gerekir.

"Arda, Emre'yi istemedi"

Arda prim konusu için Fatih Terim'in yanına gidiyor. Bu sadece Burak için değil. Tüm çalışanlar için. Aşçısına kadar herkes var. Galerici muhabbeti var. Selçuk İnan, bir galericiye "Terim, Emre Belözoğlu'nu milli takıma çağıracaktı ancak Arda istemedi" diye konuşuyor. Galerici de bunu Emre Belözoğlu'na söylüyor. Emre, Arda'yı arıyor ve Arda, Selçuk'a kızıyor. Arda ile Selçuk kavga ediyor.

Arda'dan Terim'e sert sözler

"Arda Turan, Fatih Terim'e, "Bu bir teknik direktör takımı değil, yıldızlar takımı" demiş. Bu da başka bir iddia. Sen bildiklerini söyle diyorlar, ben bunları biliyorum. Ne kadarı doğru bilmiyorum. Fatih Terim, bu oyuncular olmadan da mevcut kadro ile Dünya Kupası'na gidebileceğini düşünüyor. Bu oyuncular almayayım, gitmesem de olmaz diye düşünmüyor. 

"Rıdvan hoca üzülmesin"

Rıdvan hoca kendisini bir gazeteci olarak konumlandırmıyor. Türk futbolunun önemli bir figürü olarak düşünmüyor. O yüzden benim yorumuma da üzülmüş. Onun üzüleceği bir durum yok. Hatta o röportajı ben yapmak isterdim. 

"Brezilya dizisi gibi"

Arda, Burak, Gökhan ve Caner diyoruz ancak kimse hiçbir şey oynadı. Terim, "Bunları söylüyorsunuz, ne oynadı bu oyuncular Fransa'da?" diyebilir. Haklı ancak konu bu değil. Brezilya dizisinin içinde kalmamış olmamızdır.