Türkiye'ye döneceğini söyleyen 28 yaşındaki Senegalli golcü, flaş ifadeler kullandı. İşte Mbaye Diagne'nin açıklaması...

"ŞAMPİYON OLARAK DÖNÜYORUM"

"Club Brugge'de işler istediğim gibi gitmedi ancak Türkiye'ye 'şampiyon' ünvanıyla dönüyorum. Futbolda işler her zaman istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak şimdi en iyi şekilde devam edebileceğimi düşünüyorum. Philippe Clement ile kötü bir ilişkimiz oldu."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİMDİ"

"Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatım oldu, bu benim hayalimdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığım için mutluyum. Tabii bu arenada tüm maçlarda oynamak daha başka bir şey."

"SÖZLEŞMEM VAR"

"Şimdi Galatasaray'a dönüyorum çünkü 2023'e kadar sözleşmem var. Sonra neler olacak göreceğiz. Türkiye'de ligin bitmesini beklemek zorundayım ve sonra ne yapabileceğimizi göreceğiz."

"İTALYAN FUTBOLUNU SEVERİM"

"İtalya'da oynadım, oradaki futbolcu beğendim ve İtalyan futbolunu gerçekten seviyorum. İtalya futbola ilk başladığım yer ve ilk profesyonel sözleşmemi orada imzaladım. Belki bir gün geri dönme şansım olacak. İtalyan Ligi güzel ama fazlasıyla zor."

"İKİ GÜN SONRA AYRILDIM"

"Club Brugge olarak şampiyonluğu haklı olarak elde ettik, lig devam etse bile şampiyon olacaktık. Takıma fazlasıyla katkı sağladım. Koronavirüs salgını nedeniyle ligler durdu ama şampiyonluktan emindik. Club Brugge'ün şampiyon ilan edilmesinden iki gün sonra oradan ayrıldım."

"ARKA ARKAYA İKİ KUPA"

"Arka arkaya iki sezon şampiyonluk yaşadığım için mutluyum. Önce Galatasaray ile sonra da Club Brugge şampiyonluk harika."

Sporx