Record gazetesi yazarı Sergio Krithinas, Galatasaray'ın Doumbia transferini birkaç gün içerisinde bitirebileceğini söyledi.

"Transfer birkaç gün içinde bitebilir"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Krithinas, ''Ben transferin çok mümküm olduğunu düşünüyorum. Sporting Lizbon oyuncuya yeni sezon planlaması içersinde yer vermiyor. Geçen sezon, Grozny'e 4 milyon Euro'dan fazla para ödediler onun için; ama sistemden dolayı ve bazı başka etkenler olabilir çok fazla süre alamadı. Bu nedenle Sporting onunla ilgili bir çözüm arıyor; pek çok takım talip; ama Galatasaray en doğru ilgiyi gösteriyor. Sporting de Galatasaray'a oyuncuyu kiralık olarak vermeye sıcak bakıyor. Ben bu transferin Galatasaray adına birkaç gün içerisinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bence çok iyi bir oyuncu. Fiziksel değerleri iyi. Birebirde başarılı, mücadeleci bir oyuncu. Sporting'de 3-4-3 şeklinde bir sistem vardı. Belki bu sisteme uygun bir oyuncu olarak görülmedi. Ama Galatasaray'a çok faydalı olacağına inanıyorum. Çok güçlü ve gelişime açık bir oyuncu'' dedi.

Idrissa Doumbia kimdir?

Idrissa Doumbia, 14 Nisan 1998'de Fildişi Sahilleri'nde doğdu. 22 yaşındaki futbolcu orta saha pozisyonda forma giyiyor ve sağ ayağını kullanıyor. Doumbia kariyerinde Bingerville, Anderlecht, Zulte Waregem, Akhmat Grozny ve Sporting Lizbon formalarını giydi.

(Radyospor)