Bu ikili hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

MELO TRİMBLE - BERKE ÖZER ANLAŞMASI

Bilindiği üzere Galatasaray NEF'in oyuncusu Melo Trimble'nin 150 bin Euro'luk Euroleague çıkış maddesi bulunuyordu. Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Burak Elmas devreye girerek Ali Koç'u ikna etti ve transferi engelledi.

Ancak Ali Koç'un da Burak Elmas'dan bir söz aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Altınordu'dan büyük umutlarla transfer ettiği genç kaleci Berke Özer için Galatasaray'ın hamle yapmamasını şart koştu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Berke Özer, Fenerbahçe'nin yeni kontrat teklifini kabul etmedi.

FENERBAHÇE'DE BEKLENENİ VEREMEDİ

2018-19 sezonu başında Altınordu'dan 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Berke Özer, bir sezon sonra Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak forma giymişti.

Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha! Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha!

Sarı-lacivertlilere geri döndükten sonra Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleye geçen Berke Özer performansıyla bekleneni veremedi.

MELO TRİMBLE KİMDİR?

2 Şubat 1995 Maryland doğumlu Romelo ‘Melo’ Trimble, 1.91 cm boyunda ve guard pozisyonunda oynuyor.

Melo Trimble, kolej kariyerine doğduğu şehrin takımı olan Maryland’de başladı. Takımıyla geçirdiği üç sezonda 104 maça çıkan Trimble, 15.9 sayı, 3.7 ribaund, 3.9 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri yakaladı. Kolejdeki ikinci sezonunda konferansının en iyi beşine seçildi.

NBA Yaz Ligi’nde Philadelphia 76ers, Minnesota Timberwolves ve Chicago Bulls’ta forma giyen Melo Trimble, Amerika dışındaki ilk kontratını 2018 yazında Avustralya Ligi ekiplerinden Cairns Taipans ile imzaladı. 28 maça çıktığı sezonu 22.5 sayı, 4.6 asist, 3.9 ribaund ve 1.2 top çalma istatistikleriyle kapatan Birleşik Amerikalı oyun kurucu ilgin en iyi ikinci beşine seçildi.

Avustralya Ligi’nde geçirdiği üç sezondan sonra ilk kez Mart 2020’de Avrupa’ya geldi. ACB ekiplerinden Estudiantes ile sözleşme imzalayan Trimble, geçtiğimiz sezonu ise yine İspanya’da Fuenlabrada formasıyla geçirdi. Fuenlabrada formasıyla ligde 16.4 sayı, 3.4 asist, 2.4 ribaund ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

(Fotospor)