Millilerden unutulmaz geri dönüş! A Milli Futbol Takımımız, UFEA Uluslar B Ligi'nde 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı!

14. dakikada rakip sahada yaptığımız baskı başarı getirdi ve Hakan Çalhanoğlu, kafasıyla topu Oğuzhan Özyakup'a aktardı. Ceza sahası dışında şut açısı arayan Oğuzhan Özyakup şutunu çekti fakat kaleci Robin Olsen kontrol etti.

Ay-yıldızlılarımız 18. dakikada gole çok yaklaştı. Oğuzhan Özyakup'un ara pasında Cengiz Ünder sağ kanatta hızla defansın arkasına sarktı ve ceza sahası içinde müsait durumda olan Cenk Tosun'a yerden ortasını yaptı. Bu topaVictor Lindelöf son anda müdahale etti ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Bu pozisyondan sadece 2 dakika sonra bir kez daha gole yaklaştık: Oğuzhan Özyakup'un ara pasında defansın arasına sarkan Cenk Tosun topu ayağından açtı ve açısını kaybedince topu Hakan Çalhanoğlu'na aktardı. Hakan Çalhanoğlu ceza sahası dışında uygun durumda olan Cengiz Ünder'e topu aktardı ve şut açısı arayan Cengiz'in sol ayağıyla yaptığı vuruş auta gitti.

Dakikalar 29'u gösterdiğinde gole yaklaşan taraf bu kez İsveç oldu: Orta sahada havadan ikili mücadelede Isaac Thelin'in indirdiği topu Marcus Berg Kaan Ayhan'dan önce konrol ederek bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutunu son anda kalesinden çıkan Sinan Bolat açıyı iyi kapttı. Milli kalecinin çeldiği topu Viktor Claesson'un yaptığı aşırtma vuruş ise kaleyi bulmadı.

Maça sonradan girip iki gol atan ve maçın kaderini değiştiren Emre Akbaba yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.Akbaba'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:"İlk yarı iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Oyuna girdiğim zaman yenik durumdaydık. Girdiğim zaman gol katkısı yapmak istedim. Çok şükür 2 gol attım. Mutluyum."

AJANSSPOR