Galatasaray, hem seçime gidiyor, hem de ara transfer çalışmalarına hız veriyor. Teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth'la temasa geçilmişti. Sörloth’la görüşülmesine en ilginç tepki Falcao’dan geldi… her fırsatta Fatih Terim’e çift forvet oynamak istediğini söyleyen Kolombiyalı golcünün, geçen sezonun gol kralının gelmesi durumunda Galatasaray’daki gol sayısının 2’ye katlanacağını iddia etti.

Takımdaki Latin oyuncularla Sörloth haberlerini değerlendiren Falcao, “Kendisiyle beraber oynama şansı olursa ikimizin toplamda 50 golü geçeceğine inanıyorum” dedi. 

GÜNAY’IN HEDEFİ SÖRLOTH’TA TARTIŞMASIZ BAŞKAN ADAYLIĞI

Galatasaray ile Leipzig arasında Bruma ve Saracchi transferi nedeniyle iyi ilişkiler bulunuyor… başkanlığa adaylığını koyması beklenen ya da Mustafa Cengiz’in ayrılması durumunda Mayıs ayındaki olası seçime kadar başkanlık koltuğunda oturması beklenen Yusuf Günay’ın Sörloth’u sorgulatması dikkat çekti.

Günay’ın her iki durumda da, “Bu işi herkesten iyi yaparım. Zaten tecrübe kazandım. Yıldızları da takıma kazandırabilirim” diyeceği bildirildi. Hatta Günay’ın Mayıs’a kadar geçi olarak görevde kalacağı süreçte yapacaklarıyla tek aday olarak seçime girmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor