Ocak ayında Leverkusen’e 17 milyon euro’ya orta sahadaki yıldızı Palacios’u satan River Plate’nin eski efsanesi Falcao’yu almak için Galatasaray’a teklif yaptığını iddia etti.Don Balon, River Plate’nin yaptığı teklifin ne olduğunu açıklamadı. Teklifin ne zaman devreye gireceği hakkında bilgi vermedi. Teklifler ilgili başka bir detay sunmadı.

Ancak River Plate’nin Falcao’yu almak için Galatasaray’ın isteyeceği bonservis bedelini ve Falcao’nun isteyeceği ücreti 17 milyon euro’dan karşılayacağı belirtildi.

KOLOMBİYA’DA GÜNDEM FALCAO! İYİ BİR YEDEK OLUR

Öte yandan Kolombiya’da da gündem Falcao’nun yeniden eski formunu yakalaması… milli takım teknik direktörü Carlos Quieroz’un İstanbul’a gelerek canlı izlediği Falcao’yu yeniden çağırma müjdesi vermesi Kolombiya’da futbol tartışma programlarının birinci gündem maddesi oldu. Şu an için Kolombiya’nın birinci santrforu Duvan Zapata. Yedeğinde ise Luis Muriel, Morelos, Borre ve Roger Martinez var. Ancak 2022 Katar elemeleri için Falcao’nun adının da milli takımda olması gerektiği iddia ediliyor. ESPN yorumcuları Falcao’nun belki Zapata’yı geçemeyeceğini ancak mükemmel bir yedek olarak kadroda mutlak yer alması konusunda fikir birliğine vardılar.

Kaynak: Fotospor