Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kupanın kaybedildiği Akhisar maçından sonra soyunma odasında kükredi… basın toplantısında da "Şampiyonlar Ligi için yetmez. Hayal kırıklığına uğrarız” diyen tecrübeli teknik adam, maç sonrası soyunma odasında ise, “bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid veya Barcelona ile oynasaydık ne olurdu? Ben size söyleyeyim.  Bizi öyle bir yenerlerdi ki, sokağa çıkacak yüzümüz kalmazdı” diyerek çok sert söylemlerde bulundu.

İşte Terim'in yaylım ateşine tuttuğu 4 isim

Galatasaray’da Maicon, Belhanda, Feghouli ve Gomis topun ağzında… Fatih Terim’in Akhisar yenilgisi sonrasında yaptığı, “bazı oyuncularımızın çok konsantre olamadığı ortada. Ne kadar iyi  ve yetenekli oyuncu olursan ol, atletik performans olarak üst seviyede olmanız lazım. Kendi bildiğiniz gibi oynayamazsınız” sözleriyle 4 ismi işaret ettiği gelen bilgiler arasında…

106 kez topla buluşan Maicon, 81 isabetli pasta yüzde 79 isabet sağlayabildi. 2 top kapabildi. Belhanda ise 59 dakika sahada kaldığı maç, 35 kez topla buluştu. Yüzde 88 pas isabeti ile oynadı. Girdiği 5 ikili mücadelenin 2’sini kaybetti. Şut dahi atamadan oyundan alındı. Kaçırdığı penaltı son haftalara yaşanan “zam” krizinin üzerine tuz biber olan Gomis ise 120 dakikayı ancak 1’i kaleyi tutan 4 şutla tamamladı. 21 pasında ancak yüzde 76.2 isabet sağladı. 100 kez topla buluşup 8 ortasından sadece 1’sinde isabet sağlayan Feghouli yine 4 şutundan 1’inde isabet sağlayabildi.

Fatih Terim sezonu yeni açıyor gibi kondüsyon yükleyecek

Akhisar maçında alınan yenilgiden çok oynanan futbol yüzünden büyük hayal kırıklığı yaşayan Fatih Terim kartları yeniden kardı… tecrübeli teknik adam, lig haftasında taktik çalışma bekleyen oyuncularına, sanki sezonu yeni açıyorlarmış gibi kondisyon idmanı yüklemesi yapmaya başladı.

Fotospor