Terim'in sözleri şu şekilde:

Saracchi'de küçük bir şey hissettim. Sprinter bir oyuncu. Leipzig'de her maç oynamadığı için ufak tefek sıkıntılar olacaktır. Önemli bir şey olacağını sanmıyorum. Yarın Falcao ve Saracchi MR'a girecek. Umarım tedbir için olur. 8-18 ile 10-20 arasında çok bir fark yok. Galatasaray böyle oynamaya devam ettikçe her şey kapanır. Vazgeçme taraftarı olan biri değilim. Sonucu saygıyla karşılarız ama vazgeçmeyeceğiz. Her hafta bir rakibimize yaklaşıyoruz. Kolay da değil bu ama önemli olan ne istekten ne skordan vazgeçmememiz. Tüm mesele burada. Zevkli ve çekişmeli geçeceğini söylemiştik öyle görünüyor. Burada sadece üç büyüklerin kötü oynaması değil, Anadolu takımlarının baş kaldırısı ve iyi oynaması da söz konusu. Zor geçecek ama hiçbir başarı da kolay olmuyor.

MUSTAFA CENGİZ SORUSUNA YANIT

''50 seneye yakındır Galatasaray'a emek veren, 50 seneyi aşkındır da Galatasaray'a gönül veren birinin Galatasaraylılığından bahsediyoruz. Dolayısıyla, cuma günü 19.05'te ben gerekli cevabı verdim. Benim için konu orada kapandı."

TRANSFER HAKKINDA DA KONUŞTU

Biz sadece oyuncu almadık. Gerektiği zaman transfer de yapmadık ve oyuncu sattık. Şu anda da cezadan dolayı hiç transfer yapamayabiliriz ama bu dünyanın sonu değil. Gidenler olacak.

GsGazete.com