Galatasaray 23. hafta Fenerbahçe'ye konuk oluyor.  Bu dev maçın saati ve tarihi belli oldu. Bir tarafta son 3 maçında sadece 1 puan alabilen ve 20 yıldır rakibine yenilmeyen Fenerbahçe... Diğer tarafta Fatih Terim yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 6 maçı da kazanan Galatasaray.

Süper Lig'in 23. haftası dev derbiye sahne olacak. Ersun Yanal için kritik mücadelede Sarı-Lacivertliler ezeli rakibini yenerek hem şampiyonluk yarışında bende varım demek istiyor. Hem de 20 yıllık yenilmezliğini korumak istiyor. Fatih Terimli Galatasaray ise rakibini deplasmanda yenerek şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor ve aynı zamanda 20 yıllık geleneği bozmak istiyor.

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

23 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak mücadel beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. 

Fenerbahçe'de Gustavo cezalı!

Fenerbahçe'de bu önemli derbi öncesi Gustova sarı kart cezalısı. Sarı-Lacivertli takımın 2-0 yenildiği Ankaragücü maçında kart gören Brezilyalı futbolcusu Galatasaray maçında oynamayacak. Ayrıca Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues de bu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Lemina sıkıntısı...

Galatasaray'da Mario Lemina sakatlığı nedeniyle büyük ihtimalle Kadıköy'de oynanacak derbide forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılı takımda ayrıca Andone ve Falcao'nun sakatlığı tamamen geçti. Fatih Terim şans verirse iki isim de derbide oynayabilecek.

FANATİK