İşte Serdar Ali Çelikler'in o sözleri:

  • Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak epeyce ve belki de biraz da haddinden fazla dayak yediler ama son 3 günde adeta şov yaptılar. Marcao - Diagne - Mitroglu ve Luyindama takviyeleri Fatih Terim'i de taraftarları da epeyce mutlu etti. Bu kadro artık tamamen Terim'in kadrosu haline geldi. Başakşehir'in çarpıcı kadrosuna karşı psikolojik üstünlük ele geçirildi.
  • Bu kadro ile duble (Lig ve kupa şampiyonluğu) ihtimali çok güçlendiği gibi belli ki Terim'in aklında bir kez daha UEFA şampiyonluğu var. 
  • Tek handikap şu ki tıpkı Aysal döneminde olduğu gibi kadro, şampiyonluk odaklı yüksek maliyetli oluşturuldu. Şampiyon olunamazsa bu sene Beşiktaş'ın yaşadığı "kadro boşaltalım" sorunu yaşanır. Zaten G.Saray tarihindeki tüm mali krizlerin yüksek maliyetli kadroların şampiyonluk getiremediği yılların sonunda gelmesi tesadüf değildir.
  • Zaten 1 santrafor transferi ile bile şampiyonluğun en büyük adayı olan G.Saray; 2 iyi takviye ile yarışın en kuvvetli adayı oldu. Bence duble yapacaklar. UEFA'da ne olacağını göreceğiz..