Galatasaray'ın 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'ya gönderdiği Fernando, 3 yıllık imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu kaydeden Fernando, "Bu harika kulüpte olduğum için çok mutluyum. Çok çalışmam gerekiyor ve ben de bunu yapacağım. Porto ve Manchester City formalarıyla buraya geldim ancak iyi tecrübeler olmadı bunlar. Takım arkadaşlarımla bir araya gelerek onlarla konuşmak için sabırsızlanıyorum. Şu anda iyi durumdayım, 10-15 gündür çalışıyorum, Galatasaray'da da 1 haftadır idmana çıkıyorum. Hocanın benden istediklerine hazırım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın kendisini bırakmaya yanaşmadığını söyleyen Brezilyalı, "Transfer biraz zor olduğu çünkü Galatasaray zorluklar çıkardı, Türkler beni bırakmak istemediler. Monchi'ye teşekkür etmem lazım, benim burada olmam için çok uğraş verdi" dedi.

MONCHI: "AYRILIKLARA ODAKLANMALIYIZ"

Sportif direktör Monchi ise, zorlu bir transfer gerçekleştirdiklerini ve takımdan ayrılıklar olacağını kaydetti ve, "Fernando her zaman talipleri olan bir oyuncu. Daha önce de onu almak istemiştim ancak şu anda şartlar uygundu ve bize gelmesi mümkün oldu. Lopetegui ile kurmak istediğimiz yapıya uygun oyuncular almaya çalışıyoruz. Fernando transferinin olmayacağını düşündüğümüz zamanlar oldu. Bir plan dahilinde ilerliyoruz, ayrılacak oyunculara da odaklanmamız lazım. Şu anda ayrılmak üzere olan isimler var ancak ne olacağı netleşmedi" diye konuştu.

(Sporx.com)