Fas Milli takımı kampında şoke eden olay! Suudi Arabistan'da 32 maçta 46 gol atarak sezonun en golcü ismi olan Abdelrazak Hamdallah'ın milli takım kampından ayrılması ülkede büyük bir şok etkisi yarattı. Zira Abdelrazak Hamdallah'ın sakatlık nedeniyle milli takım kampından ayrıldığı Fas Futbol Federasyonu tarafından açıklanırken, golcü futbolcunun instagram hesabından spor yaparken paylaştığı videolar kafaları karıştırdı. 

Abdelrazak Hamdallah'ın sakatlık nedeniyle Fas Milli takım kampından ayrıldığı açıklanmasına rağmen oyuncunun instagram hesabından antrenman yaptığı anın videolarını paylaşması kafaları karıştırdı. Futbolcunun milli takım kampındaki ortamdan şikayetçi olduğu ve kendisine kötü davranıldığı için ayrıldığı iddia edildi.

BELHANDA - HAMDALLAH KRİZİ!

Fas basını Hamdallah'ın milli takım kampından ayrılmasının sebebi olarak Belhanda'yı işaret etti. Antrenmanda Belhanda'nın, Hamdallah'a sakatlamaya yönelik sert bir şekilde faul yapması nedeniyle iki futbolcu arasında sinirlerin gerildiği, hatta antrenman sonrasında futbolcular arasında kamp yapılan otelin koridorlarında da sözlü kavganın devam ettiği öne sürüldü. Dolayısıyla Abdelrazak Hamdallah'ın Belhanda'nın antrenmanda kendisine kasıtlı olarak faul yaptığını ve otel koridorlarındaki sinirli davranışlarından dolayı bu ortamda bulunmak istemediği için milli takımdan ayrıldığı kaydedildi. 

Futbol Arena