Central Rent A Car ile yapılan araç kiralama hizmetleri iş birliği anlaşması çerçevesinde, Galatasaray Spor Kulübü taraftarına 2019 - 2020 Cemil Usta sezonu süresince Central’dan yapılacak günlük araç kiralamalarda %10 indirim imkanı sağlanacak. Anlaşma gereği, kiralanan her araç başına Galatasaray Kulübü gelir elde edecek.

Bu iş birliği kapsamında hayata geçirilen gs.centraltr.com uzantılı mikro site üzerinden gerçekleştirilecek rezervasyonlarda,taraftarlar her segment ve modelden araç kiralamalarında indirim imkanından faydalanabilecek.

"Her kiralamadan kulübümüz de kazanacak"

Hayata geçirilen iş birliğiyle ilgili Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Central Rent A Car Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özkaya açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz anlaşmayla ilgili olarak, "Türkiye'nin ilk yerli araç kiralama firması olan Central Rent A Car firması ile yaptığımız anlaşma bizi mutlu etti. Firmanın yönetim kurulu başkanı sayın Murat Özkaya'ya teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız, Central Rent A Car firmasından kiralayacakları araçlarda yüzde 10'luk bir indirim imkanından yararlanacakları gibi her kiralamadan kulübümüz de kazanacak. Bu iş birliğinin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Sporu ve sporcuyu desteklemenin öneminin farkındayız"

Central Rent A Car Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özkaya “2011 yılından bu yana yüksek kalite standardı ve yepyeni bir araç kiralama anlayışıyla faaliyet gösteren Central Rent A Car markası olarak sektöre yatırım yapmanın ötesinde Türkiye’nin gelişimi için sporu ve sporcuyu desteklemenin öneminin farkındayız. Yıllık bütçelerimizi oluştururken spor branşlarını da mutlaka planlamamıza dahil etmeye özen gösteriyoruz. Bu sezon Galatasaray Spor Kulübü ile yapmış olduğumuz anlaşmanın Galatasaraylı sporseverlere uzanan bir kolunun olması ve fayda sağlaması açısından bizim için çok değerli olduğunu söyleyebilirim. Türk sporuna, sporcusuna ve taraftarına destek veriyor olmak manevi olarak bize de ayrı bir gurur ve mutluluk yaşatıyor.” dedi.

Ajansspor