Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonki kadronun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Fanatik' in haberine göre transferde elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, iki isme yöneldi.

Bunlardan biri, devre arasında Stoke City’ye 16 milyon euro’ya satılan Badou Ndiaye, diğeri ise Manchester City’den kiralık olarak forma giyen Jason Denayer. Ekonomik sebeplerden dolayı sezon ortasında Stoke City'e satılmak zorunda kalınan Ndiaye, İngiltere’de aradığı ortamı bulamadı. Bitime üç hafta kala ligde 30 puanla 19. sırada yer alan Stoke City'nin küme düşmesi halinde Senegalli oyuncu, sözleşmesindeki özel madde gereği belli bir miktarı ödemesi halinde serbest kalacak.

Galatasaray'ın da şimdiden Ndiaye ile temasa geçip, onu yeniden kadroya katmanın yollarını arayacağı konuşuluyor. Diğer tarafta ikinci kez Manchester City’den kiralanan Belçikalı stoper Denayer için de, Premier Lig şampiyonunun onu bonservisiyle satmayacağı için gelecek sezon da kiralık olarak alınması için harekete geçilecek. Denayer ise çok mutlu olduğu Galatasaray’da kariyerine devam etmek istediğini yönetime iletti.