Galatasaray'ın Barcelonalı Aleix Vidal'e teklif yaptığı belirtilirken, İspanyol oyuncunun bu teklife olumsuz yaklaştıoğı öne sürüldü.

Barcelona merkezli spor gazetesi Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Galatasaray'ın teklifini Barcelona'ya ilettiği belirtildi. Barcelona'nın ise kararı Aleix Vidal'e bıraktığı ve onun kararına göre hareket edileceğini Galatasaray'a yanıt olarak verdiği yazıldı.

GALATASARAY, VIDAL İLE MASAYA OTURDU!

Aleix Vidal ve menajeriyle masaya oturan Galatasaray'ın beklediği cevabı alamadığı ifade edildi. Aleix Vidal'in Türkiye Ligi'nde oynamayı istemediği, Avrupa'dan bir teklif beklediği cevabını Galatasaraylı yetkililere verdiği belirtildi.

Aleix Vidal'in, Barcelonalı yöneticilere de Avrupa'da üst düzey bir takımdan teklif gelmemesi durumunda ayrılmak için yazı bekleyeceğini ilettiğinin altı çizildi.

17 MİLYON EURO BONSERVİSLE ALINMIŞTI

Barcelona ve Real Madrid altyapılarından yetişen 27 yaşındaki Aleix Vidal, kariyerindeki en büyük sıçramayı yaptığı Sevilla'dan Temmuz 2015'te 17 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu.