Başkan Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada UEFA'nın sarı-kırmızılı takımla ilgili kararını bu akşam saat 17:00'den sonra açıklayacağını duyurdu.

Cengiz'in diğer açıklamaları şöyle: 

"Bugün çok özel bir gün, tarihte az rastlanan bir mekandayız. Florya'dayız. Bana ilk defa nasip oldu. Ne mutlu bize. Bizim bayraklarımız sandıkta küflenmedi. Üsluplar biraz sert olabilir. Bunu düzeltelim. İnsanları ağır suçlamalarla itham ederken konuştuğumuz kelimelere dikkat edelim. Bu iltifatlar artıkça yönetimimizin üstündeki yük ağırlaşıyor. Asla güç zehirlenmesine ya da sarhoşluğa itmiyor. Biz bütün gayretimizle çalışıyoruz. Başlarınızı öne eğdirmemek için. Kutlamalar çok güzel bir kutlamaydı 1.5 milyon gelir elde ettik. Çok mutluyuz."

''Şampiyonluk günü 1 buçuk milyon TL gelir elde ettiklerini belirten Cengiz, "1 milyon TL de kutlamalardan gelir elde ettik. 2 yılda bitmesi gereken otel 4. yılına girdi. Teknokent için bunu değerlendireceğiz. Sıkı çalışmalarımız devam ediyor. Bütün gelişmeleri size anlatacağız. Ada konusunu kimse endişe etmesin. Kendi parselimiz bizde. Kullanım hakkını biz ödüyoruz. Birikmiş borçlarımız var. Buna da onay verilmedi. 2 parselin bizde olduğu bu ay içinde kesinleşti. Büyük büyük bir müjde. Hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmalarımız var. İşletmecilerle olan davalarda hakimler sürekli değişiyor. Hukuk nosyonlu bir komite kurduk. Bunu mutlaka çözeceğiz. İşletmecinin bize açtığı bir dava var. Biz de Galatasaray olarak ağır iki dava açacağız. İşletmecinin bize ağır tazminat ödemesini istiyoruz bu sebeple de dava açıyoruz.''