Kulislerden gelen haberlere göre Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'e destek olmak ve gönlünü almak için Ali Dürüst'ü de yanına alıp yeni başkan adayının listesine girecek. 2014-2015 senesinde Duygun Yarsuvat'ın arkasında gölge başkanlık yapan Dürüst ve Albayrak, Liselilerin belirlediği bir adayın listesinde seçime girerek Sarı-kırmızılı kulübü Fatih Terim, önderliğinde daha iyi yerlere getirmenin hesaplarını yapacak.

PEKİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Galatasaray başkanlığını resmi olarak açıklayan tek isim var Metin Öztürk, Burak Elmas'a camia sıcak bakmıyor. Ozan Korkut ise abilerden destek görmüyor. Geriye ise Hamdi Yasaman, Eşref Hamamcıoğlu, Turgay Kıran gibi isimler yer alıyor. Eğer şartlar istedikleri şekilde olursa Haldun Üstünel ve Haluk Ulusoy'un da adaylığı konuşuluyor.

ALİ DÜRÜST KİMDİR?

Ali Dürüst, 1955 İstanbul doğumludur. İlk ve orta tahsilini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir. Uzun yıllar Galatasaray Yıldız, Genç ve A takımlarında lisanslı olarak voleybol oynamıştır.1988 yılına kadar Alo&Mintax Şirketler grubunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 1988 yılından bugüne kadar Dürüst Şirketler Grubu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak iş hayatını sürdürmektedir.

Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü'nde üç dönem Yönetim Kurulu Üyesi, ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Fatih Terim'in Türkiye Milli Takımlar Genel Direktörü olduktan sonra kendisinin isteği ile Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekilliği ve İcra kurulu üyesi olarak görev yapıyordu. Ali Dürüst, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

(GsGazete)