Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, yeni sezon öncesi Şampiyonlar Ligi'nde başarı kazanacak kadro kurma çalışmalarına da son sürat devam ediyor. Cimbom'da takımdan gidecek ve kalacak isimler tek tek belli oluyorken flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray formasını terleten yıldız bir ismin Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da yeni sezonun kadro çalışmaları devam ediyor.

Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda transfer harekatını yürütürken, bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncular gözden geçiriliyor.Galatasaray'da bu doğrultuda flaş bir ayrılık gündeme geldi.Geçtiğimiz sezon takıma katılan yıldız isim forma şansı bulamadığı sarı-kırmızılı renklere veda etmek üzere...

Yeni adresi ise Galatasaray son iki sezondur şampiyonluk için yarıştığı Başakşehir...

2,5 yıl Akhisarspor'da oynayan ve gösterdiği başarılı performansla Fatih Terim'in dikkatini çekerek Galatasaray'a transfer olan Muğdat Çelik'in durumunun 1 hafta sonra netlik kazanacağı öğrenildi.Oyuncunun sarı kırmızılı kulüpten ayrılması halinde Başakşehir'e imza atacağı belirtildi.

GALATASARAY'DA DA 2 KUPA KALDIRDI

2017-18 sezonunda Okan Buruk yönetimindeki Akhisarspor'la büyük başarı yakalayan ve Türkiye Kupası finalinde önce Fenerbahçe'yi, ardından Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı yenerek 2 kupa birden kaldıran Muğdat Çelik'in önümüzdeki sezon yine eski hocası olan Okan Buruk'un yanına gideceği ifade edildi.

Akşam'da yer alan haberde Başakşehir'in Bajic'le yollarını ayırmasının ardından bonservisi elinde olan Muğdat'a 2+1 yıllık imza attıracağı bildirildi