Galatasaray'da Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın hastaneden taburcu edilmesi moralleri yükseltti. Aynı zamanda bu süreçte yapılamayan yönetim kurulu toplantılarının da yapılması kararlaştırıldı. Gündem oldukça yoğun.

Abdürrahim Albayrak kendisi ve ailesi Yusuf Günay da yine canıyla uğraştığı için Galatasaray’da bir süredir yönetim kurulu toplantıları yapılamıyordu… Terim’le beraber Albayrak ve Günay’ın tabucu edilmeleri üzerine sarı-kırmızılılarda ilk toplantının bugün ya da Perşembe günü yapılması bekleniyor.

Başkan Mustafa Cengiz’in talebiyle tele konferans şeklinde yapılacak toplantı Fatih Terim’in de katılması bekleniyor.

* Liglerin mutlaka tamamlanması.

* Futbolculardan istenecek feda.

* Kiralık ve sözleşmeleri biten oyuncuların durumu.

* Ligin geri kalanı için düşünülen planlama. 

4 OYUNCUDAN 9 MİLYON EURO’LUK KESİNTİ PLANI

Koronavirüs etkisiyle mali olarak büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray’da yönetimin gözü en yüksek ücreti alan Falcao (8.5), Feghouli (3.8), Muslera (3.5) ve Belhanda’nın (3.3) 19.1 milyon euro’luk maaşından toplamda 9 milyon euro’luk bir indirim sağlamak var. Muslera, Belhanda ve Feghouli’nin maaşlarını 2 milyon euro’ya çekmeyi planlayan Galatasaray yönetimi buradan 4.6 milyon euro’luk bir kesinti yapıp, Falcao’nun maaşını da 4 milyon euro civarında indirerek bu zorlu süreci atlatmak istiyor. 4 oyuncudan istediği karşılığı alması durumunda sarı-kırmızılı yönetimin diğer oyunculardan da benzer yönde ciddi bir kesinti yapacağı gelen bilgiler arasında.