Buna göre sarı-kırmızılılar 28 kişilik maç kadrosu için 2 ya da 3 değişiklik yapılıp yapılamayacağı konusunun masaya yatırılmasını talep etti. TFF ise bu konuda FIFA’nın alacağı kararların takip edileceği cevabı verildi.

FIFA ve UEFA ile bir süredir “indirim” konusunda resmi görüşmeler yapan Sarı-kırmızılılar “kadro revizyonu” ile ilgili çalışıyor. Eğer böyle bir gündem oluşursa Andone ile Sekidika’nın yerine Luyindama ve Diagne kadroya yazılacak. İdmanlara başlayan Luyindama’nın sakatlığını tamamen atlattığı, “kadro revizyonu” çıkarsa ligin kalan haftalarında forma giyebileceği bildirildi.

Mbaye Diagne, Club Brugge'da tutunamadı

Bilindiği üzere Mbaye Diagne, sezon başında Club Brugge'a kiralandı. Ancak Belçika ekibinde kadro dışı bırakılan Senegalli golcü, Galatasaray'a geri dönecek. Belçika'da liglerin de bitmesiyle Diagne'nin erken dönüşü kesinleşti.

Luyindama sakatlıktan dönecek

Kasım ayında sakatlık yaşayan Luyindama, idmanlara başlamıştı. Ancak Galatasaray, ikinci yarı başında Luyindama'nın lisansını dondurmuştu.

Sekidika dondurulacak

Galatasaray, TFF'den izin çıkması durumunda, devre arasında Eskişehirspor'dan transfer ettiği Jesse Sekidika'nın sözleşmesini donduracak. Jesse Sekidika, henüz Galatasaray'da beklentilere cevap verememişti.

Fotospor