Çim sorununu kökünden çözmek isteyen Galatasaray yönetimi, çim uzmanı İngiliz Desso Sports firmasıyla bir protokol imzaladı. Premier Lig kalitesinde bir saha zeminine sahip olunması ancak yeni yönetimin onayı sonrasında olacak. Firmanın kendi üretimi olan Desso Uni SF sistemi TT Stadı'nın zeminine uygulanacak.

Bu en son polimer teknolojisini önde gelen çim sistemi tasarımıyla birleştiren devrim niteliğinde bir sentetik çim 4G sistemi. Granül dolgu olmadan en üst düzey spor performansını karşılayacak şekilde tasarlandı. FIFA kalite gereksinimlerini karşılayacak şekilde test edildi. Uzun süreli kullanım için dayanıklı. Mükemmel bir oynanabilirlik ve spor teknik performansı sağlıyor.

MUSLERA'DAN YENİ SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

Galatasaray’la 3 yıllık sözleşme yenileyen Fernando Muslera, Uruguay’un El Observador gazetesine konuştu. Türkiye’de kalmaya devam etmesini, ''Ülkemden 15 bin km uzaktayım. Ancak burada kendimi evimde hissediyorum. Çocuklarım burada doğdu. Aynı zamanda Türk vatandaşı. Türkiye’de kalmak ailemle beraber verdiğimiz bir karar. Bu bizim için bir yaşam biçimi. Spor kariyerime devam etmek için en doğru yerdeyim. Harika bir ülkedeyim. Kendimi harika hissediyorum. Çok sevilmek, desteklendiğini hissetmek, sportif bir sözleşmesinden çok daha değerli'' dedi.

(Fotomaç)