Antrenmanı izlemeye gelen Başkanımız Mustafa Cengiz rekor antrenmana yönelik görüşlerini “Şu anda bir dünya rekoru. Ücret ödeyerek katkı sağlayan bir taraftar grubumuz var. Bir bedel ödeyerek antrenman izleyen dünyada başka bir seyirci yok. Bizler hem yönetim hem takım olarak bu taraftara layık olmaya çalışıyoruz. Var olsunlar, sağ olsunlar.” ifadeleriyle aktardı.

Başkan Yardımcılarımız Yusuf Günay ve Kaan Kançal da düşüncelerini paylaştı. Günay, “Dünyada bir ilki yaşıyoruz. 40 bini aşkın sayıda taraftarımızın buraya geldi. Muhteşem bir atmosfer. İnanılmaz mutluyuz. Yarınki derbi için başarılar diliyorum. Yüzümüzün akıyla döneceğimize inanıyorum. Ülkede futbolun dürüst ve adil şekilde oynanmasını istiyoruz. Başka bir hedefimiz, amacımız yok. Hak edenin kazanacağı bir yarış olmasını diliyoruz.” şeklinde konuşurken; Kançal ise, “Bu atmosferde duygulanmamak elde değil. Yaklaşık 40 bin taraftar burada. Bu bir maç değil sadece bir idman. Bu inanılmaz tabloyu görünce duygulanıyoruz. Eminim ki; bu durumun takımımıza da olumlu yansıması olacak. Sezon sonunda şampiyonluk yaşayacağımızı umuyorum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. İnanılmaz.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik, “Tüylerim diken diken oluyor. Çok duygulandım. Tarihi bir rekora imza atıyoruz. Bu soğuk havada buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Galatasaray çok yaşasın. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray.org