Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi dikkat!  Kart sınırındaki oyuncular belli oldu. Süper Lig'in 23 haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisine son bir maç kala iki takımda da sarı kart sınırında bulunan oyuncular belli oldu.

Süper Lig’de şampiyonluk hedefi iyice kızışmaya başladı. Puan durumunda ilk 7’de bulunan takımlar arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Fenerbahçe, kendi evinde Alanyaspor ile berabere kaldığı maçtan sonra Süper Lig’de Ankaragücü deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray maçı öncesi Ankaragücü deplasmanına gidecek sarı lacivertlilerde iki önemli oyuncusu sarı kart sınırında yer alıyor.

Salı günü Kırklarelispor ile karşılaşacak Fenerbahçe daha sonra ligde Cumartesi günü Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe’de Ankaragücü maçında Vedat  Muriç ile Luis Gustavo’nun sarı kart görmesi halinde kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçında forma giyme ihtimali olmayacak.

Bugün Kasımpaşa’yı 3-0 gibi bir skorla rahat geçen Galatasaray, derbi öncesi Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım Kadıköy’e gitmeden önce kazanıp 42 puan ile Fenerbahçe sahasına çıkmak isteyecek. Önemli derbi öncesi Galatasaray’da Aden Büyük dışında sarı kart sınırında bulunan oyuncu bulunmuyor. Saracchi ile Falcao’nun durumu ise henüz netleşmedi. Andone’nin sakatlığının geçmesi ve hala forma şansı bulamaması da Galatasaray taraftarını düşündürmeye başladı.

 Sakalığı bulunan oyuncular

 Galatasaray:

 Falcao - Şüpheli

Saracchi - Şüpheli

Fenerbahçe:

 Sadık Çiftpınar - Ön çapraz bağlarında yırtık

Hasan Ali Kaldırım - Şüpheli

Derbi ne zaman?

 23.02.2020 Pazar günü 19.00’da Fenerbahçe’nin evinde oynanacak. Derbi’nin hakemi henüz belli olmadı.

Ajansspor