Süper Lig’in 20. haftasında bugün Türk Telekom Stadı’nda Hes Kablo Kayserispor’la karşılaşacak olan Galatasaray dün akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki idmanda, ısınma programı ve pas çalışmalarının ardından taktik çalışmalar gerçekleştirdiği aktarıldı. Cim-Bom’da hastalığı geçen ve önceki gün takımla beraber antrenmanlara başlayan Henry Onyekuru’nun maç kadrosuna alındığı bildirildi. Maç ve antrenman eksiği bulunan Nijeryalı yıldızın yedek soyunacağı öğrenildi.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor'u konuk edecek. Ligde üst üste Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor'u deviren sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor karşısında da serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesi Falcao, Saracchi, Lemina gibi eksikler dikkat çekerken teknik direktör Fatih Terim'in stoperde sürpriz bir kararla Ahmet Çalık'a forma verebileceği öğrenildi. İşte Galatasaray - Kayserispor maçının 11'leri...

Şampiyonluk yarışında geride kalan Galatasaray, TT Stadı'nda renkdaşını konuk ediyor. Cimbom, 4'te 4 yaparak üst sıralardaki rakiplerine yaklaşmayı hedefliyor.

Skorer