Spor Gecesi'nden Haluk Yürekli detayları şöyle aktardı:

O kulüpler Fenerbahçe ve Trabzonspor'dur

"Utanç Vesikası az bile kalır ligde yaşananlar karşısında. Galatasaray gece yaptığı açıklamada "Kayırılan birkaç kulüp" diyor. O kulüpler Fenerbahçe ve Trabzonspor'dur."

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

Bu işin icadını siz yaptınız

"Erol Bilecik hezeyan diyor. Başkanı Ali Koç megafonla insanların karşısına çıkmadı mı? Pereira'nın tercümanlığını yapmadı mı? Tribünden atlamadı mı? Siz kadın futbolu maçından sonra rakibinize 'Cincon' demediniz mi? Bu işin icadını siz yaptınız."

Elinize yüzünüze bulaştıracaksınız

"Bugün milat... TFF ve MHK artık top koşturamaz! Galatasaray adalet istiyor, adaleti duyanlar rahatsız olup hemen bağırıyor. Zorlu buluşmasını elinize yüzünüze bulaştırdınız, bunu da bulaştıracaksınız."

Galatasaray yetkilileri, bunu duyunca deliriyorlar

"Galatasaray, normalde yarın TFF'ye gidecekti. TFF Başkanı Büyükekşi, Galatasaray'a yarın için randevu vermedi. Cuma gününe ertelemeye çalıştı, çünkü perşembe günü VAR ile ilgili Riva'da bir şey varmış. Murat Ilgaz, onun gölgelenmesini istememiş. Galatasaray yetkilileri, bunu duyunca deliriyorlar ve apar topar Riva'ya baskın yapıyorlar."

Kadir Çetinçalı: "Özel bir telefon açıldı"

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Kadir Çetinçalı da: "Galatasaray, TFF'ye net olarak Yayıncı Kuruluş ile ilgili şikayetlerini söyledi. Yayıncı Kuruluşa toplantı sırasında üst düzey telefon açıldı. Tüm tekrarlar, gösterilmeyen pozisyonlar hepsi anlatıldı." bilgisini paylaştı.

(Spor Gecesi)