Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında da kadrosuna katmak istediği Wolfsburg'lu Josuha Guilavogui için yeniden devrede olduğu iddia edildi. Sezonun ikinci yarısını Bordeaux'da geçiren Fransız futbolcunun bu kez Türkiye transferinin daha olası olduğu da belirtiliyor.

Ocak ayında Fransız ekibi Bordeaux'ya kiralanan 31 yaşındaki ön liberonun bu kez Türkiye'ye transferinin daha olası olduğu belirtiliyor.

BU SEZON 36 MAÇA ÇIKTI

Sezonun ilk yarısını Wolfsburg, ikinci devresini de Bordeaux'da geçiren Fransız yıldız toplamda geçen sezon 36 maça çıkarken, 1 gol, 1 asistle oynadı.

Josuha Guilavogui, Fransa Milli Takımı'nda da 7 maça çıktı.

DİĞER ADAY: FLORENTİNO

Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha! Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha!

Galatasaray için birçok transfer iddiası ortaya atılıyor. Son olarak sarı-kırmızılılar için bir iddia da Portekiz'den geldi.

Sezonu Getafe'de kiralık geçiren ve 22 maçta forma giyen 22 yaşındaki ön libero Florentino Luis için Benfica ile temas kurulduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların Portekiz ekibine, kiralama teklifi yaptığı kaydedildi. Ayrıca oyuncu gelişimi için Türkiye'nin uygun bir yer olduğu yorumunda bulunuldu.

19 Ağustos 1999 tarihinde Portekiz'de dünyaya geldi. Kariyerine Real Formaçao altyapısında başladı. Daha sonra Benfica altyapısına geçti. 2020 yılında Benfica'dan Monaco'ya kiralandı. Son olarak da İspanyol ekibi Getafe'de kiralık olarak forma giydi.

Bu sezon La Liga'da 22 karşılaşmada görev alan Florentino, 1 asist yaptı. Angola asıllı genç orta saha, Portekiz'in alt yaş milli takımlarında da forma giyiyor. Florentino'nun güncel piyasa değeri 5 milyon euro...

(Bild)