Son haftalarda gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşinden koşturan Türk yıldız için İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City de devreye girdi. Ada basınında çıkan haberlere göre Pep Guardiola, Türk oyuncunun gösterdiği performansa kayıtsız kalamadı.Fotomaç'ın Ada basınına dayandırdığı habere göre Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Ozan Kabak, pek çok Avrupa devinden sonra Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın da dikkatini çekti.

Ozan Kabak için Manchester City'nin transfer planı da ortaya çıktı. İddiaya göre, Ozan Kabak'ın 7 milyon Euro tutarındaki serbest kalma bedelini uygun bulan Manchester City derhal hareteke geçerek genç oyuncunun transferini bitirecek.Man City Teknik Direktörü Guardiola, Ozan Kabak'ı en kötü ihtimalle bir sezonluğuna kiralayarak tecrübe kazandırıp tekrar kadroya dahil edecek.

Guardiola'nın Ozan Kabak'ın birkaç sene içerisinde piyasa değerinin 15-20 milyon aralığına çıkacağına inandığı da haberlerde yer alan bilgiler arasında.Ozan Kabak'ı takip eden diğer ekipler arasında ise Inter, Roma, Borussia Dortmund ve Sevilla gibi Avrupa'nın önde gelen takımları bulunuyor.

Bu sezon Galatasaray'la 10 resmi maçta forma giyen genç oyuncu Schalke 04 ile oynana UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında da ilk 11'de görev aldı.

Fotomaç