Başakşehir önünde 2 puan bırakan Galatasaray, bugün oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanıp derbi haftasında maç fazlasıyla liderliği geri almanın hesaplarını yapıyor.

Zirvede Beşiktaş 54 puanla lider durumda bulunurken, G.Saray 52 puanla ikinci, F.Bahçe ise 50 puanla 3. sırada bulunuyor. Şampiyonluk yarışında kritik haftalara girilirken, Beşiktaş derbisi dahil kalan 10 hafta için hedefi 30 puan olarak belirleyen Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine “Tüm maçlarımızı kazanalım ve kendi göbeğimizi kendimiz kesip şampiyon olalım” uyarısını yaptı.

Her maçı ayrı bir final olarak gören ve oyuncularını kendileri açısından büyük önem taşıyan Kasımpaşa maçı öncesi bir kez daha uyaran G.Saray’ın teknik patronu, “Kasımpaşa’yı yenelim ve bu fırsatı kaçırmayalım” ifadesini kullandı.

‘LİDERLİĞİ ALIRSAK BİZDE KALABİLİR’ 

Hamzaoğlu, yarın Kadıköy’de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi de işaret ederek, “Liderliği alırsak, bizde kalabilir. Kendi maçımızı kazanalım ve rakiplerimizin maçını rahat bir şekilde izleyelim” sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

YENİ HOCA ETKİSİ! 
 
"RAKİBİMİZİN başında yeni bir teknik direktörü var. Ve tüm oyuncular kendilerini göstermek adına sahada olacaklar.  Bizim için olduğu kadar rakip için de önemli bir mücadele. Hocalarının değişmesi onlarda da pozitif etki yapacaktır. Pazar günü derbi var ancak bu bizi ilgilendirmiyor. 
 
BİZ Kasımpaşa'yı yenemezsek F.Bahçe-Beşiktaş maçından ne sonuç çıkacağı bizim için hiç önemli olmaz. Öncelikle kendi maçlarımıza bakmamız gerekiyor. Biz kazanalım, zaten zirve bizim olacaktır. Kendi maçlarımıza odaklanmalıyız. Artık her maçımızı son maç gibi oynama zamanı geldi."