Celtic, Ange Postecoglou'nun teknik ekbine Kewell'ın katıldığını duyurdu. Celtic, Harry Kewell'ın gelecek sezon itibariyle teknik direktör Ange Postecoglou'nun ekibinde yer alacağı ifade edildi.

Kewell, anlaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Kewell, "Ange'nin ekibine ve Celtic'e katılmak benim için büyük bir onur. İlk sezonunda harika bir iş yaptılar. Celtic, dünyada ilgiye takip edilen bir kulüp ve bu takımın parçası olabilmek çok özel bir duygu." ifadelerini kullandı.

Antrenörlük kariyeri

Harry Kewell, antrenörlük kariyerine Premier Lig ekibi Watford'un U23 takımında başladı. 2015 yılında başlayan Kewell, Watford ekibinden 2017 yılında ayrıldı. Ardından Crawley Town takımının teknik direktörü olarak göreve başlayan Kewell, 57 karşılaşmada görev aldı ve 1.16 MBP ortalamasına ulaştı. Crawley Town ekibinden ayrıldıktan sonra Notts County kulubü ile göreve başlayan Kewell, 15 karşılaşmada görev aldı ve 0.87 MBP ortalamsına ulaştı.

2020 yılında Oldham Athletic kulübü başına geçen Kewell, 41 karşılaşmada takımın başında çıktı ve 1.39 MBP ortalamasına ulaştı. Son olarak Barnet'ı 7 karşılaşma görev aldı ve 0.29 MBP ortalamasına ulaştı.

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

(Ajansspor)