Her Galatasaray maçından sonra Fatih Terim eleştirmekten başka bir iş yapmayan Hıncal Uluç yine herkesin tepkisini çekmeyi başardı.

Sarı kırmızılı takımın teknik patronunu Antalyaspor maçında yetersiz bulan Uluç, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

İşte o yorumlar:

  • "Bülent'in maçı nasıl hediye ettiğine dair tek kelime yazmayan Türk spor medyası, Galatasaray'ın bu ikram 3 puanı için Fatih Terim Hocama efsaneler yazdılar, iyi mi? Satranç gibi oynamış maçı da... Dahiyane kararlar almış da."
  • "O rezil Belhanda inadını anlamam mümkün değil.. Her maç saçma sapan oynayan, gezinen ve hiçbir işe yaramayan adamda hangi cevher var ki, başta benim gibi bir futbol gerzeği, milyonlar anlamıyor da, sen hala ısrarla, maç kaybetme pahasına kazanmaya uğraşıyorsun?"
  • "Bu vazgeçemediğin, Gomis'i üç otuz paraya satarken, elde tutmak için başkanla türlü çeşitli cambazlık yaptığınız Belhanda ve Feghouli'de ne var? Samimi olarak öğrenmek istiyorum."
  • "Baba Gündüz kanıma akıtmıştı sarı kırmızı renkleri. 2000 yılında sen zirveye çıkardın gönlümde ama gene sen bu kahrolası Belhanda, Feghouli inadın yüzünden soğuttun beni Galatasaray'dan. Yemin ederim, yendi, yenildi artık zerre umurumda değil."