Galatasaray'da son dakika haberlerinde konu transfer. Alan transferi için oyuncunun kulübü Guangzhou Evergrande'nin kararını bekliyor. Kampa yetiştirilmek istenen oyuncu için Çin ekibinin net bir karar vermesi bekleniyor. Alan cephesinde ise oyuncunun imza parası istediği ve bu paranın 3.5 milyon euro civarında olduğu öğrenildi. Galatasaray'da Demba Ba, Seleznyov ve Vedat Muriqi diğer golcü alternatifleri olarak listede yer alıyor.

Falcao bombası

Galatasaray, sponsor bulması halinde Monaco’nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao’yu kadrosuna katacak. Galatasaray, Monaco’dan Rademel Falcao’ya talip oldu. Kulüp, adı Beşiktaş ile de anılan Kolombiyalı’yı kiralamak için yoğun çaba harcamaya başladı. Alan ile yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında söz kesen Aslan, 32 yaşındaki Falcao’yu da listeye aldı. Galatasaray, Monaco ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi olan Falco’yu kiralamak için sponsor arayışına girdi.

Ömer Toprak olmazsa Bruma

Sarı-kırmızılılar, temasta olduğu Ömer Toprak'la anlaşamaması halinde alternatifini seçti. Cimbom'un Wolfsburg forması giyen Jeffrey Bruma'yla da temasa geçtiği öğrenildi.Galatasaray yönetiminin 1.90'lık stoperin menajeri Linse ile temas kurduğu ifade edildi.

Luiz Adriano yine gündemde

4 Ocak 2019'da başlayacak ara transfer döneminde bombayı patlatmayı hedefleyen Galatasaray, listesine yeni bir ismi aldı.Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, birçok futbolcu gündeme gelirken, son aday Luiz Adriano oldu.3. sezonuna girdiği Spartak Moskova ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcunun da Cimbom'a sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş affetti

Manuel Fernandes önerildi

Birçok mevkiye takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın gündemine bir yıldız daha geldi. Arayışta olan sarı- kırmızılıların kapısını çalan menajerler, L.Moskova'nın yıldızı Fernandes'i önerdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli ile ilgili teknik heyetin rapor vereceği öğrenildi.

Ahmet Çalık'a izin çıkmadı

Süper Lig’den birçok kulübün ilgi gösterdiği Ahmet Çalık’a, transfer için vize çıkmadı.Teknik patron Fatih Terim’in, hem gönderilmesi düşünülen stoperlerin çokluğu hem de henüz beklediği takviyelerin yapılmaması sebebiyle Ahmet’i kadroda tutmak istediği öğrenildi. Ahmet Çalık'ı son olarak Çaykur Rizespor transfer etmek istemişti.

Galatasaray'dan Ozan açıklaması

Galatasaray kulübünden Ozan Kabak'la ilgili bir açıklama yapıldı:

"Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır."

İki kadro dışı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, iki futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldı. Hürriyet ve Bip Spor'un haberine göre Fatih Terim, Serdar Aziz’den sonra Eren Derdiyok’u da kamp kadrosuna almama kararı aldı.

Ribery bombası

Mundo Deportivo gazetesi Franck Ribery'nin büyük olasılıkla sözleşmesi bitince Galatasaray'a gideceğini iddia etti. Haberde Ribery'nin 2005 yılında yarım dönem oynadığı Galatasaray'a dönme ihtimalinin yüksek oludğu belirtilirken Fransız futbolcunun başka taliplerinin olduğunun da altını çizdi. İtalyan haber ajansı ANSA da Ribery'nin Galatasaray'a sezon sonunda transferolacağını yazdı. Ribery, 2005'te Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılıp Marsilya'ya gitmiş oradan da Bayern Münih'e transfer olmuştu.  35 yaşındaki Fransız futbolcu, bu iddiaların ardından flaş bir açıklamada bulunmuştu. Sky'a konuşan tecrübeli sol kanat oyuncusu gelecek sezona ilişkin planlarıyla ilgili olarak şu açıklamaları yapmıştı: "Şu anda geleceğime ilişkin yorum yapmak kolay değil. Elbette Bayern'de kalmak isterim. Ancak ben sadece çalışıyor, oyundan keyif alıyor ve futbolumu oynuyorum. Gelecek sezon ne olacağını hep birlikte göreceğiz."

Tardelli'den açıklama

Bir forvet transfer etmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray'ın adayları arasında yer alan Diego Tardelli'den geleceğiyle ilgili bir açıklama geldi. SD Luneng ile sözleşmesi sona erecek olan Diego Tardelli, Brezilya'ya döneceği yönünde çıkan haberleri yalanladı. Bonservis bedeli olmadığı için Galatasaray'ın listesindeki üst sıralarda yer alan tecrübeli golcünün geleceğinin birkaç hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Esiti iddiası

Devre arasında birçok noktaya transfer yapması beklenen Galatasaray, kaliteli ve ucuz oyuncu arayışlarına devam ediyor. Sarı Kırmızılılar'ın bu bağlamdaki son hedefinin Gent'li Anderson Esiti olduğu iddia edildi.

Llorente için Tottenham'la masaya oturuldu

Galatasaray, Fernando Llorente ile anlaştı. Tottenham'la masaya oturacak olan Sarı-kırmızılı ekip 1 milyon euro'ya İngiliz ekibini ikna etmeye çalışacak.

Ömer Toprak iddiası

Galatasaray'da koşuşturma başladı. Terim, iki santrforun 5 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampta hazır olmalarını istedi. Gözünü "Ligin ilk yarısını liderden 6 puan geride bitirirsek transferler gelecek" diyen Albayrak'a çevirdi. Albayrak, Ömer Toprak'ın transferini bitirmek için uğraşıyor. Dortmund'un ikna edilmesi için büyük çaba harcanıyor.

Ahmet Çalık'a talip var

Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Ahmet Çalık'ı istedi. 24 yaşındaki stoper için Aslan’ın kapısını çalan Karadeniz temsilcisinin ilk olarak olumsuz yanıt aldığı, fakat görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Eski Beşiktaşlı Galatasaray'a önerildi

Galatasaray'dan Mariano’yu isteyen Flamengo, bonservis bedelini düşürmek için karşı bir teklifte bulundu. Galatasaray’ın stoper arayışlarını bilen Brezilya ekibi, bir dönem Beşiktaş’ta da oynayan Rhodolfo’yu Aslan’a önerdi. Brezilya basınında çıkan haberlere göre; Fatih Terim, Süper Ligi tanıdığı için 32 yaşındaki savunmacıya sıcak baktı.

Maicon'dan 5 milyon euro

Sarı kırmızılı ekip Maicon'u satarak 5 milyon euro kazanmayı umuyor. Transferiçin bu satışın olmazsa olmaz olduğu belirtilirken buradan gelecek parayla golcü ve stoper transferlerinin finansmanının yapılacağı öğrenildi. Mariano'nun da satılması beklentiler arasında.

Belhanda ve Eren Derdiyok

Galatasaray'ın orta sahasında önemli bir rol oynayan Younes Belhanda'ya iki takımn talip olduğu belirtiliyor. Bu takımların Nice ve Monaco olduğu öne sürüldü. Öte yandan eleştirilse de 6 golle takımın en skorer ismi olan Eren Derdiyok'un da takımda kalacağı öğrenildi.

Luiz Felipe sürprizi

Galatasaray Lazio'da oynayan stoper Luiz Felipe Ramos Marchi için İtalya'ya çıkarma yapıyor. İtalyan kulübüne 750 bin euro, oyuncuya ise 600 bin euro maaş teklif edilecek.

CNN Türk