Ocak ayı transferi için kolları sıvayan Galatasaray, Igor Tudor'un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor...

Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Soner Aydoğdu'nun transferi için takas formülünü devreye soktu.  

Ara transfer dönemi çalışmaları şimdiden düğmeye basan Galatasaray, Akhisar Belediyespor'dan Soner Aydoğdu'nun transferi için girişimlere başladı.

Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Soner Aydoğdu'yu kadrosuna katmak için Akhisar Belediyespor ile "takas" üzerinden görüşmelere başlayan sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını avantaja çevirmek istiyor.

Okan Buruk yönetimindeki Akhisar Belediyepor'da bu sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen Soner Aydoğdu, yeşil-siyahlı takımda 11 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. 26 yaşında ve ortada görev yapan Soner, üç sezon süren Gençlerbirliği kariyerinin ardından Trabzonspor'a transfer olmuş ve 5 sezon giydiği bordo-mavili formadan sonra da Akhisar Belediyespor'a imza atmıştı.

Galatasaray'ın "takas" teklifi sunduğu Soner Aydoğdu için Akhisar Belediyespor yönetimi de 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatmak için ilk teklifini sunarak futbolcudan gelecek olan cevabı beklemeye başlamıştı.