Hafta içerisinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Roberto Mancini'nin Galatasaray'ı ligde karşılaştığı Kayserispor'a da evinde 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını zora soktu.

Maç sonunda yaptığı açıklamalarla Fatih Terim'e ve takıma göndermelerde bulunan İtalyan hoca için İngiltere'den çok ciddi bir iddia geldi.

Mancini bunu hep yapıyor!
 

Roberto Mancini'yi İngiltere'de görev yaptığı zaman sürekli takip eden İngiliz gazeteci John Cross, önemli açıklamalarda bulundu. Mancini'nin maç sonunda baasın mensuplarıyla tartışıp Fatih Terim'e ve takıma göndermelerde bulunmasına şaşırmadığını belirten Cross, Mancini'nin başarısızlıklarda hep bu taktiği izlediğini aktardı.

İtalyan çalıştırıcının takım konusunda aldığı eleştirilere de değinen Cross, Mancini'nin 'burda kararları ben veririm' diyen bir şekle bürünmesini de bir taktik olduğunu vurguladı ve bunun suç bastırmak gibi birşey olduğunu söyledi. Manchester City'de de alınan kötü sonuçlardan sonra basın toplantılarında İtalyan hocanın gazetecilerle tartışmaya girdiğini belirten Crosss, tecrübeli çalıştırıcının bunu hep yaptığını söyledi.

Skorer