GalatasarayZiraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçını İstanbul'da 5-1 kazanan sarı-kırmızılı ekip, son 16 turuna yükselebilme yolunda önemli bir avantaja sahip.

Sivas Belediye - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni 4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilecek müsabaka, saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşma Aspor'dan canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Sivas Belediyespor: 
Osman, Nuri, Uğur, Tunay, Seyid, Feyyaz, Samet, Ozan, Hüseyin, Hakan, Sinan

Galatasaray: Batuhan, Tarık, Ahmet, Koray, Linnes, Donk, Selçuk, Sinan, Emrah, Rodrigues, Eren

İki takım arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan ilk maçı Galatasaray Yasin Öztekin (2), Emrah Başsan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok’un golleri ile 5-1 kazanmıştı. Galatasaray'da bu müsabaka öncesi Mariano Ferreira, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici'nin sakatlıkları bulunurken, Bafetimbi Gomis ise kırmızı kart cezalısı durumunda.

Teknik direktör Igor Tudor'un, Sivas Belediyespor maçında, takımda az forma şansı bulan isimleri sahaya sürmesi bekleniyor.

Serkat Tokat yönetecek

Sivas Belediye Spor – Galatasaray mücadelesini hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Soner Maraş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak ise Bülent Birincioğlu görev alacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 16. hafta maçında Sarıyer’i evinde 2-0 yenen Sivas Belediye Spor, kendi liginde 37 puanla 2. sırada yer alıyor. 

Galatasaray ise Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 15. hafta mücadelesinde Teleset Mobilya Akhisarspor’u ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede 4-2 yendi.  15 hafta sonunda; 10 galibiyeti, 2 beraberliği ve 3 yenilgisi bulunan sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 32’ye yükselterek bir önceki hafta kaybettiği liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi.

Sivas buz kesecek!

Galatasaray’ı Sivas deplasmanında oldukça çetin hava şartları bekliyor. Karşılaşmanın oynanacağı saatlerde, Sivas’ta hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Soğuk havaya rağmen Cim Bom açısından tek teselli, herhangi bir yağış ihtimalinin görülmemesi.

Galatasaray’ın Sivas Belediye Spor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: 

Batuhan Şen, Eray İşcan, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Ryan Donk, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Garry Rodrigues, Koray Günter, Recep Gül, Gökay Güney, Barış Zeren, Emirhan Civelek, Batuhan Tekin, Ali Ülgen, Celil Yüksel, Sefa Özdemir