Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 20:00'da başlayacak, karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. 

Kritik mücadele öncesi Galatasaray'da Felipe Melo, cezasından dolayı bu mücadele forma giyemeyecek. Ayrıca Cesare Prandelli, Balıkesir kafilesine Olcan Adın, Alex Telles, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Hamit Altıntop'u dahil etmedi.  

Eskişehirspor ve Anderlecht maçlarının beraberlikle sonuçlanmasının ardından Galatasaray, mutlak galibşyet parolasıyla Balıkesir'e gitti. Prandelli'nin Selçuk İnan'ı dinlendirebileceği konuşulurken son kararı maç saatinde vereceği öğrenildi. Takımımızın muhtemel ilk 11'i şöyle olması bekleniyor;

Muslera, Yasin (Veysel), Semih, Chedjou, Tarık, Yekta, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Pandev, Burak 

Ligde 38 yıl sonra karşılaşacaklar

Galatasaray ile Balıkesirspor, ligde 38 yıl sonra karşı karşıya gelecek.
"Cim Bom", Türkiye liglerinin en üst kademesinde sadece 1975-1976 sezonunda yer alan Balıkesirspor ile iki kez karşılaştı. 16 Ekim 1975'te deplasmanda oynanan maçı 1-0 kaybeden Galatasaray, 11 Nisan 1976'da İstanbul'daki müsabakayı ise 2-0 kazandı. İki takım, ligde o tarihten sonra ilk kez bir lig maçında yarın sahaya çıkacak.

Galatasaray ile Balıkesirspor, lig maçlarının haricinde Türkiye Kupası'nda iki kez karşı karşıya geldi. İki maçta da rakibini mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, 27 Kasım 2012'deki müsabakayı 4-1, 18 Aralık 2013'teki karşılaşmayı ise 4-0 kazandı.