Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında İngiltere League One ekiplerinden Shrewsbury'e karşı rahat bir galibiyet; Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Sabri Sarıoğlu gibi isimler performanslarıyla göz doldurdu. Mücadelenin ikinci yarısında gelen değişiklikler ile birçok Betist isim görev alırken, oynamak için adeta 'can atan' Colin Kazım ise Terim'in şans verdiği isimlerden olmadı.

Maçın 75. dakikasında Dany Nounkeu ve Aurelien Chedjou'nun oyuna girişi sırasında artık oyuna girmeyeceğini anlayan Kazım'ın yaşadığı hayal kırıklığı jest ve mimiklerinden de anlaşıldı. Geçtiğimiz sezonu Blackburn Rovers'ta kiralık geçirdikten sonra bu sene tekrar G.Saray forması giymek isteyen oyuncu ile ilgili Fatih Terim'in aklında soru işaretleri olduğu belirtildi.

TERİM HAZIR OLMASINI BEKLİYOR

Kampa katıldığı günden bu yana istekli görüntüsü ile dikkat çeken oyuncu için gelen raporlar başarılı teknik adamın geri adım atmasına yol açtı. Fazla kiloları olduğu ortaya çıkan 26 yaşındaki krampona diyet programı uygulanırken, Fatih Terim de oyuncusunun 'fit' duruma gelmesi için bekleyişe geçti ve ilk hazırlık maçında oyuna sürerek tartışmalara olanak vermek istemedi.

Gelecek sezon planlarını yapan ve transferleri bekleyen Fatih Terim'in, kadrosunda Colin-Kazım'ı rotasyon oyuncusu olarak kullanmayı düşündüğü belirtilirken, yetenekli oyuncunun kamptaki son görüntüsüne göre karar vereceği kaydedildi.

EBOUE'NİN YANINDAN AYRILMIYOR

Önümüzdeki sene Galatasaray'ın kadrosunda yer almayı çok isteyen Colin Kazım ise, antrenmanlarda oldukça mutlu ve istekli bir görüntü çizdi. Takımın neşe kaynağı Emmanuel Eboue'nin yanından bir an olsun ayrılmayan 1986 doğumlu oyuncu, Fildişili oyuncunun hareketleri ile eğleniyor ve kendisine ekstra motivasyon sağlıyor.

Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da da oldukça aktif olan Kazım, sürekli Eboue ile arasında geçenleri burada yansıtıyor. Son dönemde 30 yaşındaki oyuncunun arkasından güldüğü bir kareyi paylaşan yetenekli orta saha, "Zor iş ama işimi çok seviyorum" mesajıyla işine bağlı olduğunu da gözler önüne serdi.



Webaslan