Mücadeleye damga vuran Kerem Aktürkoğlu, maç sonunda yayıncı kuruluşa konuştu.

"SONU GÜZEL BİTTİ"

Kerem, "İki maçtır güze futbol sergiliyorudk ve sonuçlarını alıyorduk. Bu hafta da istediğimiz galibiyeti aldık. İlk yarı daha iyi olabilirdik. Taçlardan sürekli sıkıntı çekiyoruz. Sonu güzel bitti. Herkesi tebrik ediyorum." dedi.

"ELEŞTİRİLERDEN ETKİLENDİM"

Taraftarın ve kamouyunun kendisini eleştirmesi hakkında konuşan Sarı-Kırmızılı futbolcu: "Çoğu zaman eleştiri oluyor. Yükselişte de övgüler oluyor. Bunlarla kendimi yıpratmak istemiyorum. Fakat zaman zaman etkileniyorum. Yalan da söylemeyeceğim, ben de etkilendim. Gol veya asistin dışında mücadelemle de katkı verme hedefindeyim. Beş haftadır gol ve asistim olmamıştı, bu hafta oldu." şeklinde konuştu.

"GOMİS GOL ATACAKSIN DEDİ"

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

Takım içinde kendisine verilen desteğe vurgu yapan 23 yaşındaki futbolcu, "Bana çok fazla destek veriyorlar. 'Gol sevincinin hayalini kur' dediler. Gomis her idman sonrası 'Gol atacaksın, sen harikasın' diyerek beni motive ediyor. Bana destekleri için kendisine teşekkür ederim." dedi.

"MERTENS HARİKA OYNADI"

Kerem Aktürkoğlu, "Mertens gol bulamadı ancak harika oynadı. Yunus Akgün de asist yaptı, harikaydı. İnşallah böyle devam ederiz ve yolun sonu şampiyonlukla biter." diyerek açıklamalarını tamamladı.