Sarı-kırmızılılarda en çok merak edilen konulardan birisi ise Kerem Aktürkoğlu'nun durumu. Yıldız futbolcudan derbi öncesi müjdeli haber geldi.

Karagümrük maçında sakatlanan ve ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcu için bir kulüp sağlık heyeti seferber olmuştu. Kulüp içerisinden alınan son bilgilere göre genç yıldız gerçekleştirilen tedaviye hızlı yanıt verdi.

Sağlık durumu olumlu ilerleyen Kerem'in derbide oynama ihtimali oldukça arttı. Galatasaray'ın en formda ismi olan oyuncuyla ilgili son karar yarın Domenec Torrent'in sağlık heyeti ve Kerem'le birlikte yapacağı toplantının ardından verilecek.

Öte yandan Kerem, Fenerbahçe maçında forma giymeyi çok istiyor. Her gün Florya'ya sabah erkenden gelip tedavi olan başarılı futbolcunun Torrent ile yaptığı görüşmede, "Ağrılarım çok azaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Bu zorlu karşılaşmada arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum" dediği ifade edildi.

DERBİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

Fenerbahçe Galatasaray maçı 10 Nisan Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı olarak izlenebilecek.

KAPALI GİŞE

Fenerbahçe'de yönetim, dün 23 bin 894 derbi biletini kongre, Divan Kurulu ve temsilci üyeler için satışa sunmuştu. Saatler içinde bunların tamamı tükendi. Pazar günü Galatasaray maçının kapalı gişe oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

(Fotomaç)