Ziraat Türkiye Kupası’nda artık son hafta maçlarına girildi. Kupanın favorilerinden birisi olarak gösterilen Galatasaray evinde 24 Erzincanspor’u ağırlayacak. Galatasaray 24 Erzincanspor maçı ile ilgili detaylar ve A2 TV bilgileri sizlerle..

Şuana kadar grupta oynadığı mücadelelerde her ne kadar istenileni veremese de gruptan çıkmaya yakın olan Galatasaray evinde ilk maçta berabere kaldığı 24 Erzincanspor’u ağırlıyor. TT Arena’da oynanacak mücadele 24 Ocak Salı akşamı saat 18.30’da başlayacak.

Galatasaray’ın beraberlik ve galibiyet sonuçlarında gruptan çıkacağı mücadele A2 TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray’da Halan Balta, Tolga Ciğerci, Serdar Aziz, Cavanda, Eray İşcan, Koray Günter  gibi isimler cezalı ve sakat durumda oldukları için mücadelede yer alamayacaklar. İşte Galatasaray’ın muhtemel 11’i;

Cenk – Sabri – Ahmet Çalık – Semih Kaya – Linnes – Selçuk – De Jong – Garry Eodrigues – Sneijder – Bruma – Podolski.

Galatasaray’ın yer aldığı grupta Tuzlaspor 5.hafta sonunda 12 puanla gruptan lider çıkmayı garantilemişti. 24 Erzincanspor grupta 7 puanla yer alırken Galatasaray 8 puanla 3.sırada yer alıyor. Elazığspor ise 1 puanla son sırada.

Frekansı : 12.053 Mhz
Symbol :27500
FEC : 5/6
Pol : H Yatay

A2 TV kanalını D-Smart, Dıgıtürk, Teledünya gibi yayın platformlarından da takip edebilirsiniz.