Sancak, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Mario Balotelli'nin takımdan ayrılacağına ilişkin dedikodulara yanıt verdi.

"GALATASARAY'A, FENERBAHÇE'YE GİDEBİLİR"

"Balotelli'nin menisküsü nüksetti. Haftaya oynar büyük ihtimalle. Gidecekse de gitsin yani dünyanın sonu değil. Bir Balotelli gider bin Balotelli gelir. Dzyuba'yı onun için aldık zaten. Balotelli'nin gitme ihtimaline karşılık. Tekliflere açığız. 4 milyon euroyu yatıran kim varsa alır, Fenerbahçe de alabilir, Galatasaray da alabilir. Bankaya kim yatırırsa o parayı alır. O parayı yatırana yok diyemem zaten serbest kalma maddesi var. Buradan herkese duyurum olsun. Paraları varsa alsınlar götürsünler. Mario Balotelli'nin bonservisi 4M€. Ancak 800 Bin euroyu kendisi alacak. O yüzden Balotelli ile anlaşsınlar, 3,2 milyon euroyu bize yatırsınlar ve alsınlar. Sion Başkanı ile görüştük 'Teklif yapalım' dediler. Teklif istemediğimi, 4 milyon euro istediğimi söyledim." dedi.

Geçen sezon 33 maçta 19 golle gol krallığı yarışında ikinci olan Balotelli, bu sezon ise henüz golle tanışamadı.

ELİT HOCALARLA ÇALIŞTI

Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler

Oynadığı ilk büyük kulüp olan Inter’in formasını 16 Aralık 2007 tarihinde giyen Balotelli, o dönemin teknik direktörü Roberto Mancini ile birlikte Jose Mourinho, Massimiliano Allegri, Seedorf, Brendan Rodgers gibi elit isimlerle çalıştı.

Her yıl spor yazarları tarafından Avrupa’daki genç oyunculara verilen ve Lionel Messi, Paul Pogba, Kylian Mbappé ve Erling Haaland gibi isimlerin de kazandığı “Golden Boy” ödülüne layık görülmüştü.

Özellikle 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkesi İtalya adına attığı gol sonrası formasını çıkartarak yaşadığı sevinçle çok konuşulmuştu. Özel hayatında arabası sık sık çekilen, “Neden hep ben?” yazılı tişörtünü attığı gol sonrası gösterebilecek kadar özgüven sahibi olan Balotelli, yaşadığı sahadışı olaylarının, en az saha içi başarısı kadar çok konuşulduğu bir futbolcu oldu.

Her zaman olaylı bir futbolcu olan Balotelli, ırkçılığa daima karşı olan duruşuyla da biliniyor.

İnsani yönünün de unutulmaması gereken Mario Balotelli, evsiz insanlara verdiği maddi desteklerle, maaşının bir kısmını Afrikalı çocuklara bağışlaması gibi yardımlarla da tanınıyor.

(Sporx)