Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında renklerine bağlamak için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Arjantinli futbolcu, yeniden Galatasaray Yönetimi'nin gündeminde; hem de iş artık daha ciddi bir boyutta.

21 yaşındaki futbolcunun önceki taliplerinin başka rotalara kayması, artık Sarı-Kırmızılılar'ı daha avantajlı kılıyor. Ayrıca yönetim, işi bitirebilmek adına çok sayıda formülü devreye sokmaya hazırlanıyor.

Bu formüllerden bazıları, bonservis bedelini yüksek tutup, birçok taksit karşılığında anlaşma sağlamak, oyuncunun bir sonraki satışından, kulübü İndependiente'ye pay önermek veya iki kulüp arasında oyuncu alışverişini kolaylaştırmak ve turnuva organize etmek gibi seçenekleri içeriyor.

4 pozisyonda oynayabiliyor

Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken 1.73 boyundaki Martin Benitez, tek forvet, yardımcı forvet, sağ açık ve sol açık olarak görev yapabiliyor. Onun bu joker özelliği Galatasaray cephesini cezbederken, bu transfer aynı zamanda geleceğe yatırım olarak da görülüyor.

Güney Amerika pazarına açılmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın, Benitez'in Galatasaray formasıyla iyi bir performans sergileyip, yüksek rakamlar karşılında daha büyük kulüplere gitmesi halinde, bu pazardan daha fazla sayıda daha da iyi oyuncular alınabileceğini düşünüyor.